Skip to main content

Sectoren

Beveiliging is er in vele soorten en maten. Natuurlijk wilt u de optimale beveiliging. Om die te vinden, hebben wij de markt verdeeld in vijf sectoren. Zo vindt u eenvoudig de dienst waar u gebruik van wilt maken.

Wanneer u beveiliging kunt inschakelen?

neem contact op
Beveiligingscamera aan gebouw

Evenementen

Wilt u een evenement organiseren? Als het gaat om een groot publieksevenement waar u veel bezoekers verwacht, dan moet u daarvoor bij de gemeente een vergunning aanvragen. U bent verantwoordelijk voor zo’n evenement en dan is veiligheid prioriteit nummer één. Om te zorgen voor een zo optimaal mogelijke veiligheid is de inzet van beveiligers bij een groot evenement verplicht.

Veel mensen op een relatief kleine ruimte betekent dat er conflictsituaties kunnen ontstaan. De beveiligers van First Class Protection weten hoe een mensenmassa zich beweegt, hoe publiekstromen gaan en zien waar risico’s liggen.

Bij First Class Protection zetten wij ons voor 100% in voor zowel uw veiligheid als de veiligheid en het veiligheidsgevoel van de bezoekers. Dat doen we met beveiligers, maar ook met bijvoorbeeld honden of brandwachten. Wij stemmen onze dienstverlening af op úw evenement.

Particuliere sector

Huisbeveiliging, inbraakpreventie, veiligheidssloten, alarmsystemen, particulieren besteden steeds meer aandacht aan het beveiligen van hun eigendommen. Niemand zit immers op een inbraak, al dan niet met fysiek geweld, te wachten.

Preventief toezicht is ook een beveiligingsoplossing. Herkenbare aanwezigheid van surveillanten heeft een preventieve werking, zodat inbrekers hun oog niet zo snel op uw woning laten vallen. Natuurlijk kunnen we alleen surveilleren bij úw woning, maar u kunt daarover ook afspraken maken met buren. Zo werkt u mee aan een veilige buurt en deelt u de kosten.

Publieke sector

Ook in de publieke sector is steeds meer sprake van agressie, intimidatie en bedreiging. Medewerkers van een gemeente, een sociale dienst of andere overheidsinstantie hebben vaak te maken met agressieve bezoekers. Zij kunnen het veiligheidsgevoel van medewerkers én van overige bezoekers ernstig aantasten. De inzet van beveiliging kan dat veranderen. Onze beveiligers weten hoe ze om moeten gaan met agressie en conflictsituaties.

Ook zorgen we voor ondersteuning van de publieke sector, zoals de beveiliging van gebouwen en objecten. Daarmee zorgen we voor het minimaliseren van het risico op bijvoorbeeld diefstal of vandalisme. We ondersteunen ook bij receptiewerkzaamheden of de inzet van een gastvrouw of gastheer. Bij First Class Protection bent u verzekerd van de juiste mensen op de juiste (tijdelijke) plek.

Retail

Ook in de retailbranche is beveiliging een belangrijk aspect. Helaas gaat het runnen van een winkel in sommige gevallen samen met winkeldiefstallen, zakkenrollers en agressie tegen medewerkers. First Class Protection zorgt voor een veilige omgeving, zodat uw bezoekers met een gerust hart kunnen komen winkelen.

Daarnaast moet het winkelend publiek zich ook buiten de winkel veilig voelen. Het beveiligen van winkelcentra of winkelstraten vermindert het zakkenrollen op straat en beperkt ongewenste gasten.

Zakelijke sector

Als het gaat om de zakelijke sector of de dienstverlenende sector, dan zijn er volop beveiligingsmogelijkheden. Zo biedt First Class Protection bijvoorbeeld beveiligingsdiensten op bouwplaatsen, tijdelijke werklocaties waar kostbare machines en materialen staan die criminelen of vandalen aantrekken. En de bouw is maar een van de segmenten waarin we werken.

Alle segmenten waarin we werken op een rij:

  • Bouw
  • Faillissementen
  • Gezondheidszorg
  • Industrie
  • Kantoren
  • Logistiek
  • Onderwijs
  • Openbaar vervoer
  • Overheid

Elk segment is uniek, heeft unieke wensen op het gebied van veiligheid en vraagt om unieke oplossingen. Het antwoord op die vraag heeft First Class Protection. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.