Skip to main content

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging zorgt voor een extra paar ogen. Zij zien wat er gebeurt als niemand kijkt. Het is een effectieve manier om uw bedrijf, organisatie of evenement te beveiligen. First Class Protection houdt de camera’s in de gaten en onderneemt actie als dat nodig is.

Heeft u nog geen beveiligingscamera’s? Samen met Services Group – onderdeel van First Class Protection – bieden wij zowel tijdelijke als permanente camerabeveiliging met een bijbehorend beveiligingssysteem.

Offerte aanvragen

Wij werken
samen met

First Class Protection B.V.
4.6
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Solar cameramasten

Naast de cameramasten op stroom bieden we ook solar cameramasten aan. Deze werken op zonne-energie. Hierdoor is de plaatsing niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Deze cameramasten op zonne-energie kunnen dus echt overal staan! En u hoeft zich geen zorgen te maken over slecht weer, want de solar cameramasten schakelen dan automatisch over op een andere energiebron.

Meldkamer

Onze cameramasten zijn aangesloten op een meldkamer. De meldkamer ontvangt een melding als er iets gedetecteerd wordt. Zij beoordelen de situatie en ondernemen actie indien nodig. Hierdoor heeft u er totaal geen omkijken naar.

Waarvoor is een cameramast geschikt?

Bouwplaats

Op bouwplaatsen staan veel waardevolle machines en materialen. U wilt de bouwplaats daarom ook in de gaten houden als er geen bouwvakkers aanwezig zijn. Door het inhuren van camerabeveiliging is er altijd toezicht. Ook in de avonden, nachten, weekenden en tijdens de bouwvak.

Evenementen

Tijdens een evenement – zoals een festival, braderie of muziekfestijn – komen veel mensen op een plek samen. Het inhuren van camerabeveiliging zorgt ervoor dat u extra ogen heeft op het evenemententerrein. Hierdoor kunt u verschillende locaties in beeld brengen. Is er geen stroomvoorziening aanwezig voor de cameramast? Geen probleem! Onze solar cameramasten werken op zonne-energie.

Overlast

Overlast wordt vaak ervaren op plekken waar niet veel toezicht is. Op deze zogenoemde overlastplekken kan het inzetten van tijdelijke camerabeveiliging zeer effectief werken. Door het inhuren van een cameramast is er 24/7 toezicht. Dit maakt de plek minder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld hangjongeren, vernielingen of afvaldumpingen.

Onze cameramasten op locatie

Ook interesse in camerabeveiliging?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

offerte aanvragennaar contact

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.