Skip to main content

Beveiliging crisisnoodopvang asielzoekers

In Nederland zijn verschillende crisisnoodopvang (CNO) locaties waar vluchtelingen worden opgevangen. Op een plek waar noodgedwongen veel personen samenwonen, kunnen onderlinge wrijvingen ontstaan. Zeker als er ook sprake is van cultuurverschillen, mogelijke oorlogstrauma’s en verveling. Ook kan de komst van de crisisnoodopvang spanningen met zich meebrengen voor de directe omgeving (omwonenden, bedrijven in de buurt, etc).

We creëren een veilige omgeving voor iedereen die op een opvanglocatie verblijft of werkt of deze locatie bezoekt. Dit doen we met de inzet van beveiliging, goede communicatie met betrokkenen en gastheerschap (security host). En ook zeer belangrijk voor de onderlinge communicatie op locatie: we beschikken ook over beveiligers met verschillende nationaliteiten die meerdere talen spreken.

Heeft u beveiliging nodig voor een crisisopvanglocatie?

 Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact

Opvanglocatie: beveiliging

First Class Protection heeft de afgelopen jaren de beveiliging verzorgd op meerdere locaties voor crisisopvang voor asielzoekers. Op dit moment leveren we onze diensten ook bij diverse opvanglocaties.

Door deze ervaringen weten we wat er daadwerkelijk bij komt kijken en wat de concrete aandachtspunten zijn. We hebben onze eigen expertise opgebouwd. Maar geen een locatie is hetzelfde. We kijken daarom altijd in overleg met de lokale overheidsinstantie naar een passende aanpak met een bijbehorend maatregelenpakket.

Gastvrije ontvangst en soepele registratie

Naast het beveiligen van de crisisnoodopvang met gekwalificeerde beveiligers, kunnen we ook de technische kant verzorgen. U kunt daarbij denken aan toegangspoorten, (tijdelijke) beveiligingscamera’s, verlichtingsmasten en registratiesystemen. Dit doen we uiteraard binnen de wettelijke kaders en in samenwerking met ons zusterbedrijf Services Group.

Wij denken altijd vanuit de bewoners, medewerkers, bezoekers en omgeving. Een soepele, gastvrije ontvangst is daarom erg belangrijk. Met klantvriendelijke toegangspoorten en registratiesystemen kunt u bewoners en bezoekers eenvoudig registreren. De administratie gebeurt op een veilige manier, waarbij de privacy wordt gewaarborgd. Geen onnodige hinder, maar vooral een warm welkom voor de bewoners na een onzekere periode.

Beveiliging crisisnoodopvang

Wij delen graag onze ervaringen en specifieke kennis op het gebied van beveiliging en gastheerschap met u. Dit kan al tijdens de voorbereidingen van een crisisnoodopvang of andere tijdelijke opvanglocatie. Samen met u dragen we zorg voor de beveiliging- en/of hostess diensten op uw locatie. Met gekwalificeerde medewerkers en op een professionele wijze. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op de primaire zaken van de opvang.

Beveiliging asielzoekerscentrum

First Class Protection draagt ook bij aan de professionele beveiliging in een azc (asielzoekerscentrum). Dit zorgt ervoor dat de rust wordt bewaard in een omgeving waar veel personen met verschillende achtergronden en culturen samenwonen. First Class Protection beveiligt op de achtergrond waar het kan en op de voorgrond waar het moet. We ontzorgen u compleet op het gebied van veiligheid.

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij werken
samen met

First Class Protection B.V.
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader