Skip to main content

Mobiele surveillance

Wilt u wel beveiliging bij uw bedrijfspand, kantoor of winkel, maar is permanente beveiliging (nog) niet nodig, niet efficiënt of te duur? Dan kunt u bij First Class Protection ook kiezen voor mobiele surveillance. Wij nemen uw bedrijf mee in onze controleronde, waarbij een surveillant controles uitvoert. Is er sprake van een alarmmelding? Dan wordt zo’n melding razendsnel opgevolgd, want wij kunnen op ieder moment worden opgeroepen of zelf hulp inroepen.

De ervaring leert, dat preventieve aanwezigheid van surveillanten zorgt voor daling van het criminaliteitscijfer.

Waar staat na kantoortijd uw kapitaal? Of tijdens een weekend, of gedurende een periode dat uw bedrijf vanwege de bouwvak gesloten is? Juist, op dat bedrijventerrein waar uw bedrijf gevestigd is. En is daar dan toezicht? Vaak niet. Eigenlijk best vreemd, toch?

Bij First Class Protection houden we toezicht op bedrijventerreinen. Onder andere door mobiele surveillance.

Criminaliteitsbeheersing, zorgen voor samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld stichtingen voor het beveiligen van bedrijventerreinen, winkeliersverenigingen en politie, het is erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om schade of verlies van bezittingen of (privacygevoelige) informatie te minimaliseren.

Heeft u interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.