Skip to main content

Over ons

“First Class Protection. Dat is beveiliging met nét dat beetje extra. Eersteklas beveiliging.”

Goede beveiliging is goed, eersteklas beveiliging beter. En voor dat laatste gaan we bij First Class Protection. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Of het nu gaat om horecabeveiliging, mobiele surveillance op of van een bedrijventerrein, bij ons staan veiligheid en het veiligheidsgevoel voorop. Bij alles wat we doen. Uw eigendommen, uw bedrijf, uw medewerkers, uw bezoekers, daar draait het om. Wij snappen dat als geen ander en dat merkt u aan de manier waarop wij werken. Deskundig en discreet, respectvol en representatief. Alles first class.

Wij zijn gespecialiseerd in beveiliging en dienstverlening. In de particuliere sector, maar ook in de publieke sector en de zakelijke sector. Hebt u ons ’s middags nodig? Of midden in de nacht? Wij staan voor u klaar.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons om een afspraak te maken.

neem contact op
First Class Protection is een erkend leerbedrijf voor stages

Visie

First Class Protection streeft naar een veiligere wereld. Wij waarborgen de veiligheid van onze opdrachtgevers met beveiliging op het hoogste niveau en beperken veiligheidsrisico’s door signaleren en preventief handelen. Zo creëren we continuïteit en kwaliteit. First Class Protection gaat voor de veiligste resultaten als totaalaanbieder in de beveiligingsbranche.

Missie

First Class Protection is een betrouwbare partner in de beveiligingsbranche. Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons op de eerste plaats. Door continuïteit, betrouwbaarheid en professionaliteit dragen wij bij aan de beveiliging van onze opdrachtgevers. Zodat zij zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden.

Beveiligingscamera aan gebouw

Heeft u interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.