Skip to main content

Eventbeveiliging

Het organiseren van een groot evenement of congres betekent ook zorgen voor veiligheid en het veiligheidsgevoel van gasten. Los van het feit dat de gemeente, vergunningverlener voor grote evenementen, vraagt om de inzet van beveiligers, hebt u daar zelf wellicht ook alle belang bij. Misschien zijn er zaken van grote waarde aanwezig, komen er VIP’s of verwacht u bepaalde groepen bezoekers waarbij er mogelijk conflicten kunnen ontstaan. Dan is de aanwezigheid van evenementenbeveiligers van First Class Protection geen overbodige luxe.

Wij weten hoe een massa mensen zich beweegt, hoe publiekstromen gaan en zien waar risico’s liggen. Zaken die in een calamiteitenplan verwerkt moeten worden. Voor de veiligheid van iedereen is het belangrijk dat u laat zien dat u over eventuele calamiteiten hebt nagedacht. Dat hoeft u niet alleen te doen, want First Class Protection denkt graag met u mee. Wij zijn uw partner bij het overleg met gemeente, brandweer, politie en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio), allen betrokken bij uw evenement.

Wij zorgen voor de beveiliging van zowel privé- als bedrijfsevenementen. Professionaliteit, gastvrijheid en veiligheid gaan bij ons hand in hand.

Heeft u interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact

Maak kennis met First Class Protection

Wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.